Team

Het DNA van de baqpar thuisreis

Thuisreizen heeft een aantal dimensies.

Je bent bij uitstek geschikt om te bewegen, te onderzoeken en te ontdekken. We willen de wereld en vooral onszelf beter begrijpen en er betekenis aan geven. Dat is je basis.

Het vereist een reismentaliteit en… de kunst om ervaringen te verzamelen, te verwerken en te verzilveren in belangrijke beslissingen in het leven. Een even basale als fundamentele kunst. Een oude kunst, maar geen koud kunstje.

Het vraagt ook van je om een basiselementen van het leven te omarmen: ritme, een rechte rug en reisgezelschap.

De hele thuisreis staat of valt met een vast basis dagpatroon en de vastberadenheid je daaraan te houden. En een goed gesprek onderweg…

naar binnen

naar elkaar

De ander…
Het is tijd om keuzes te maken die jouw recht doen… en de ander. Je maakt beslissingen nooit helemaal voor jezelf. De ander – familie, vrienden, collega’s, landgenoten – doe je ook recht, als je goede keuzes maakt.

Een thuisreis doe je dan ook niet alleen. Je gaat op pad met een of twee reisgenoten. Met ritme en een rechte rug kom je een heel eind, maar samen kan de opbrengst veel groter worden.

Het geheim van een overvloedige oogst zit in de kracht van het delen van je ervaringen met de ander. Dat levert namelijk interessante inzichten op. In een thuisreis ga je van contact naar ontmoeting naar gesprek.

naar buiten

Je komt in beweging, verzamelt ervaringen en via uitgekiende vragen ga je onderzoeken, ontdekken en beslissen wat je jezelf en de wereld te bieden hebt.