Ernst-Ariaan van der Giessen

Partner & Co-creator |

Bij baqpaqr geloven we in het bewustzijn van je waarden en het leven naar die waarden. Hoewel sommigen dit misschien als een ‘softe’ benadering beschouwen, zien wij het als essentieel voor mens en organisatie.

Onze co-partner, Drs. Ernst-Ariaan van der Giessen, brengt een schat aan ervaring mee uit DenkTank-situaties, business development, consultancy, coaching en educatie. Hij excelleert in het formuleren van duidelijke strategieën en het structureren van grote lijnen om een heldere koers te ontdekken en uit te zetten. Hiermee fungeert hij als persoonlijke live coach en business development coach.

Ernst-Ariaan heeft expertise opgebouwd in diverse domeinen zoals ontwikkelingswerk in Zuid-Amerika, de bouw- en infrasector bij VolkerWessels, de eerste mobiele incubator iWorld, cosmetica, de FMCG-sector, en het internationaal en multidisciplinair onderwijs aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heeft hij een TEDx Talk gegeven voor Johnson & Johnson over ‘Wholehearted Companies’.

Hij denkt vanuit principes van mens-, systeem- en relationeel denken, en past nieuwe ontwikkelingen en out-of-the-box ideeën toe. Technologieën zoals AI en AR gebruikt hij wanneer deze een strategisch voordeel bieden. Ernst-Ariaan waardeert eerlijkheid en authenticiteit en analyseert de gehele waardeketen.

Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen in jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, of die van mensen in je organisatie.