Antoni Johannes van Dijk

Founder |

Bij baqpaqr zijn we toegewijd aan het faciliteren van leer- en ontwikkelingsprocessen met een stevige wetenschappelijke onderbouwing. Onze oprichter, Drs. Antoni J. van Dijk, heeft een rijke achtergrond in de e-learning industrie en is sinds 2000 een invloedrijke kracht in dit veld. Met een diepgaande expertise in het ontwikkelen van leerconcepten, blended learning en het gebruik van geavanceerde leertechnologie (inclusief AI), streeft Antoni ernaar om ontwikkelen serieuzer, toegankelijker en effectiever te maken voor iedereen.

Antoni’s benadering combineert grondige kennis van digitale didactiek met praktische ervaring in zowel de publieke als private sector, waaronder werk voor prominente organisaties zoals KLM, Philips en ASML. Zijn passie voor innovatie in leren en ontwikkeling heeft geleid tot de oprichting van baqpaqr, waar hij zijn visie op zelfontwikkeling naar een hoger niveau tilt.

De baqpaqr routes bieden zowel on- als offline interventies om te helpen ieders potentieel te ontdekken. Of je nu je motivatie (je kompas) wilt aanscherpen, nieuwe inzichten wilt opdoen of je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, baqpaqr is jouw partner in de reis naar succes.

Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen in jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling of die van mensen in je organisatie.